Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
  Asiakasnäkymä
  Business Helsinki
  Updated 02.07.2024

  Business Helsingin yrityspalvelut

  Business Helsingin yrityspalvelut tarjoavat mm. henkilökohtaista yrityksen perustamisen ja liiketoiminnan kehittämisen neuvontaa, valmennusta, koulutuksia, tapahtumia sekä yrityshautomo- ja kiihdyttämötoimintaa.
  Service implementation:
  Hybridipalvelu (yhdistelmä etä- ja lähitoteutusta)
  Service keywords:
  Korkeasti koulutettu,
  Perus tai 2. asteen koulutus puuttuu,
  Ulkomailla suoritettu koulutus,
  Yrittäjyydestä kiinnostunut,
  Valmennukset ja yrittäjyyskoulutukset,
  Yrityksen perustaminen,
  Liiketoiminnan kehittäminen
  Service language
  suomi
  ,
  englanti
  ,
  viro
  ,
  arabia
  ,
  ruotsi
  ,
  venäjä
  ,
  espanja
  Chargeable:
  The service is free

  Service accessibility

  Mahdollisuus tulkkauspalveluun
  Liikuntarajoitteet huomioitu toteutuksessa

  Kohderyhmä

  Business Helsinki tarjoaa sinulle joka olet vasta pohtimassa yrittäjyyttä, perustamassa omaa yritystäsi tai kehittämässä liiketoimintaasi kattavaa perustietoa, henkilökohtaista valmennusta sekä koulutuksia yrittäjänä menestymisen tueksi. Autamme myös startup-yrityksiä hankkimaan rahoitusta, yhteistyökumppaneita ja verkostoja sekä tuemme niitä kansainvälistymisessä.

  Home municipality
  Municipality doesn't matter
  Age groups:
  For all people of working age

  Osallistuminen

  Yritystoiminnan suunnittelu kannattaa aloittaa tutustumalla kotisivuiltamme löytyvään Perustamisoppaaseen alkavalle yrittäjälle, osallistumalla Yritysinfoon ja muihin koulutuksiin. Henkilökohtaisessa maksuttomassa yritysneuvonnassa saat valmennusta ja apua juuri sinun yritystoimintaasi. Business Helsingin sivuilta löydät kattavat palvelumme aloittavalle yrittäjälle usealla eri kielellä sekä ilmoittautumisohjeet.

  Requirements for participation:

  Palveluun osallistumiselle ei ole ennakkovaatimuksia.

  Benefits of participation:

  Onpa suunnitelmissasi sitten kevytyrittäjyys, toiminimi, osakeyhtiö tai muu yritysmuoto, yritysneuvonta on sinua varten. Yritysneuvojillamme on pitkä käytännön kokemus yritysmaailmasta eri toimialoilta, sekä yritysneuvonnasta. Palvelemme suomen ja ruotsin lisäksi englanniksi, espanjaksi, viroksi, venäjäksi ja arabiaksi.

  Toteutustapa

  Method of organizing

  Business Helsingin palvelut on tarkoitettu sinulle joka pohdit oman yritystoiminnan aloittamista, olet perustamassa omaa yritystä tai kaipaat tukea alkuvaiheen yrittäjän taipaleella. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi yritysinfot ja -neuvonta, liiketoimintasuunnitelma  ja laskelmat ym. koulutukset, neuvonta starttirahaan liittyen, henkilökohtainen valmennus sekä startup- ja ekosysteemipalvelut. Tarkemmat tiedot palveluistamme eri yritystoiminnan vaiheisiin löydät nettisivuiltamme.

   

  Missä ja milloin

  Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki (KOO3)

  Lähin metropysäkki luoksemme on Kamppi. Raitiovaunuilla 7 ja 9 pääset Simonkatu-pysäkille, josta kävelyä n. 150m. Esteetön sisäänkäynti on sisäpihalla, jonne pääsee pääoven vasemmalla puolella olevasta porttikongista. Sisäpihalta löytyy yksi invapysäköintipaikka. Porttikongissa on pientä nousua. Sisäpihalla keskimmäisen oven luona on ovisummeri, josta voi soittaa aulaan. Sisällä pääsee ramppia pitkin pääaulaan. Asiointipisteeseemme neljänteen kerrokseen pääsee vain pääaulan hisseillä.

  Neljännessä kerroksessa on esteetön wc ja tapahtuma-aulassa induktiosilmukka. Asiointipisteessä ei ole vuoronumerojärjestelmää. Pääaulan hissien painikkeissa on kohopainetut kerrosten numerot mutta ei pistekirjoitusta.
  Palvelun kieli
  Finnish,
  English,
  Estonian,
  Arabic,
  Swedish,
  Russian,
  Spanish