Asiakasnäkymä
Uudenmaan TE-toimisto
Updated 12.09.2024
Startti Plus -palvelu
Palveluun ilmoittautuminen päättyi 15.5.2024.
Startti Plus -palvelun tarkoituksena on luoda yrittäjälle hyvät edellytykset kannattavaan liiketoimintaan ja kasvuun sekä tukea yrittäjän markkinointitaitojen kehittymistä.
Startti Plus -palvelun tarkoituksena on luoda yrittäjälle hyvät edellytykset kannattavaan liiketoimintaan ja kasvuun sekä tukea yrittäjän markkinointitaitojen kehittymistä.
Service implementation:
Hybridipalvelu (yhdistelmä etä- ja lähitoteutusta)
Service keywords:
Yrittäjyydestä kiinnostunut,
Liiketoiminnan kehittäminen
Service language
suomi
ruotsi
englanti
Chargeable:
The service is free
Kohderyhmä
Palvelu on tarkoitettu Uudenmaan TE-toimiston ja kuntakokeilukuntien asiakkaille, jotka ovat aloittaneet yritystoiminnan starttirahalla tai työttömyysetuudella. Ennen ilmoittautumista yritystoimintaa tulee olla takana vähintään 3 kuukautta. Palvelu on tarkoitettu kohderyhmään kuuluville yrittäjille, jotka harjoittavat yritystoimintaa oman y-tunnuksen kautta.
Home municipality
Municipality doesn't matter
Age groups:
For all people of working age
Osallistuminen
Requirements for participation:
Kohderyhmään kuuluvalla yrittäjällä tulee olla yritystoimintaa takana ennen ilmoittautumista vähintään 3 kuukautta. Palvelu on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää kerran yritystoiminnan alkuvaiheessa. Kun yrittäjäasiakas on ilmoittautunut palveluun, Uudenmaan TE-toimisto arvioi asiakkaan palvelutarpeen ja tekee sen perusteella päätöksen palvelun tilaamisesta.
Lisätietoja palvelusta ja palveluun hakeutumisesta saa Uudenmaan TE-toimiston verkkosivuilta https://toimistot.te-palvelut.fi/uusimaa/asioi-meilla/alkava-yrittaja-j… sekä sähköpostitse osoitteesta: starttiraha.uusimaa@te-toimisto.fi
Benefits of participation:
Palvelussa keskitytään erityisesti yrittäjän myynti- ja markkinointiosaamisen kehittämiseen. Yrittäjä saa palvelusta myös erilaisia toimenpide-ehdotuksia.
Palvelu sisältää alkukartoituksen, tapaamisen palveluntuottajan kanssa ja tapaamisen pohjalta palveluntuottajan laatiman kehittämissuunnitelman yrittäjälle. Yrittäjällä on mahdollisuus myös jatkotapaamisiin (1–4). Jatkotapaamisissa tuetaan sitä, että yrittäjä on tunnistanut kehittämiskohteet, osaa tehdä korjaavia toimenpiteitä ja viedä ne käytäntöön.